Looqify
Looqify

5 ijzersterke argumenten om met authentieke klantfoto's te starten

Foto’s hebben veel meer impact dan tekst. Naast de ‘gelikte’ plaatjes willen kopers ook foto’s zien van ‘echte gebruikers’. Dit is voor veel bedrijven de reden om met klantfoto’s aan de slag te gaan. Foto’s van klanten worden ook wel ‘User Generated Content’ (UGC) genoemd. UGC geeft uiteindelijk je verkoop een “boost”. Nog niet overtuigd? Lees dan deze 5 ijzersterke argumenten.

Afbeelding
  1. Klanten die bereid zijn om zelf foto’s te maken zijn de perfecte ambassadeurs van je bedrijf. Het is eigenlijk zonde om daar niets mee te doen. Stuk voor stuk mensen die blij zijn met jouw producten of diensten.
  2. Foto’s die je klanten maken zijn het ijzersterke bewijs dat je het als bedrijf goed doet. Sociaal bewijs waar niemand nog om heen kan geeft vertrouwen, benadrukt authenticiteit en bevordert een aankoopbeslissing.
  3. Foto’s die klanten zelf maken laten de werkelijke situatie zien. Het laat zien hoe het product of het gerealiseerde project er in het echt uit ziet. Dit is waardevolle informatie die anderen in hun aankoopbeslissing kunnen gebruiken. Die foto’s geven de juiste verwachting weer. Klanten kunnen zich hier beter en sneller mee identificeren. Ook raken kopers minder snel teleurgesteld. Mensen willen echte beelden zien.
  4. Met een constante stroom aan mooie bruikbare foto’s die klanten voor je maken, verlaag je tevens de hoge kosten van bijvoorbeeld een professionele fotograaf.
  5. Door foto’s aan klanten te vragen kun je op een eenvoudige manier betrokkenheid en loyaliteit bevorderen. Veel mensen vinden het leuk om een foto te maken. Je zal nog verbaasd zijn wat voor leuke en creatieve foto’s je klanten maken van jouw product!

Bekijk voorbeelden op: https://looqify.com/user-generated-content


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus