Looqify
Looqify

Aannemer Piotr Marczak: ik had geen website en ook geen actuele foto's van projecten

Aannemingsbedrijf Piotr Marczak realiseert dagelijks mooie bouwprojecten. Een website heeft het bedrijf niet en doet alles via mond tot mond reclame. Dat gaat tot op de dag van vandaag prima. Alleen was het altijd lastig als een klant om voorbeelden vraagt. Op de telefoon was het altijd zoeken naar dat ene voorbeeld. Soms verwees hij potentiĆ«le klanten naar bewoners van gerealiseerde projecten.

Afbeelding

Looqify app is nu meteen mijn website

Met de Looqify app kan Piotr Marczak direct foto's maken met zijn smartphone. Denk ook aan foto's van 'werk in uitvoering' of van projecten die klaar zijn. Voor de mooie projecten kan hij eenvoudig via de app een fotograaf inplannen. Je geeft enkel het adres door en Looqify zorgt dat de afspraak met de bewoner wordt geplant en de fotograaf foto's maakt. Je krijgt een seintje als de foto's klaar zijn. De foto's staan binnen Looqify ook op een eigen persoonlijke pagina. Deze gebruikt Piotr Marczak nu meteen als eigen website: https://looqify.com/professionals/piotr-marczak-bv/displays

Foto's nu altijd bij de hand

De foto's heeft bouwbedrijf Piotr Marczak nu altijd bij de hand, gewoon via de Looqify app. En door het gemak komen er nu steeds actuele foto's bij. In gesprek met potentiƫle klanten kunnen zij de foto's direct laten zien en delen. Bijvoorbeeld door een Whatsapp berichtje te sturen deel je direct alle foto's. Eenvoudiger kan het haast niet.

Foto's goed voor Google Afbeeldingen

Door steeds nieuwe foto's op de website te plaatsen, versterkt de positie in Google. In Google afbeeldingen wordt steeds vaker gezocht op fotovoorbeelden van bouwprojecten. Als je daar goed in voor komt, trek je vanzelf de juiste mensen naar je website.


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus