Looqify
Looqify

Bouwbedrijf G. Bruijnes: de oude fotoalbums kunnen weg

Bouwbedrijf G. Bruijnes start met Looqify

Bouwbedrijf G. Bruijnes, een middelgroot bouwbedrijf, heeft de oude fotoboeken nog in het kantoor liggen. Maar eigenlijk kun je daar tegenwoordig niet meer mee aan komen. Met Looqify hebben we nu een oplossing.

Afbeelding

Altijd up to date foto's in digitale albums op de website

De twee broers runnen op dit moment het bedrijf. Ze komen veel op locatie en maken eigenlijk al veel foto's met de telefoon. Die heb je immers altijd bij. De foto's kunnen zij met de Looqify app eenvoudig in albums of etalages plaatsen. Via een koppeling worden de foto's direct zichtbaar op de website. Elk foto die zij nu maken met de telefoon en in de Looqify app zetten, is meteen zichtbaar op de website. Foto's van projecten hebben zij nu altijd bij de hand wanneer zij aan tafel zitten met een potentiĆ«le klant. Het digitale fotoboek kan eenvoudig achter worden gelaten via bijvoorbeeld Whatsapp. Eenvoudiger kan het haast niet. En het is weer helemaal van deze tijd. De oude fotoboeken gebruikte ze al niet meer en kunnen nu definitief weg.

Beter vindbaar in Google Afbeeldingen

Steeds meer mensen zoeken via Google Afbeeldingen. Het is daarom belangrijk elke foto van een goede titel en omschrijving te voorzien. De foto's van G. Bruijnes komen zo hoger in Google Afbeeldingen terecht. Mensen die gericht zoeken klikken sneller door naar de website van G. Bruijnes (www.meerdanbouwen.nl).


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus