Looqify
Looqify

De Seizoenen: soms maakte ik foto's van een tuin, maar lang niet altijd

De Seizoenen start met Looqify

Hoveniersbedrijf De Seizoenen uit Tilburg maakte soms foto's van de tuinprojecten na aanleg of onderhoud. Maar daar zit geen regelmaat in. De foto's bleven vaak op de telefoon staan en gebeurde er niets mee. Zonde, wat zo zag niemand wat we allemaal doen.

​​​​​​​

Afbeelding

Eenvoudig zelf foto's maken met smartphone via Looqify app

Met de Looqify app, kan De Seizoenen nu eenvoudig zelf foto's maken. Tegenwoordig kun je prima foto's maken met je telefoon, vooral buiten met veel daglicht. De foto's worden direct bewaard in de Looqify app en kun je met een klik in het juiste foto album (etalage) zetten. De webbouwer heeft een keer de koppeling op de website gezet. Nu wordt elke foto van De Seizoenen in de Looqify app gezet en is direct op de website zichtbaar.  Al met al scheelt dit De Seizoenen veel tijd, maar bovenal wordt de website nu gevuld met actuele foto's. Iedereen krijgt nu een goed beeld wat we allemaal doen. En doordat De Seizoenen direct de foto's ziet verschijnen, stimuleert het om nog veel meer foto's te gaan maken.

Foto's goed voor Google Afbeeldingen

Door steeds nieuwe foto's op de website te plaatsen, versterkt de positie in Google. In Google afbeeldingen wordt steeds vaker gezocht op fotovoorbeelden van tuinen. Zo trek je de juiste mensen naar je website.


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus