Looqify
Looqify

Fors besparen op je fotografie met deze 5 Guidelines die niemand weet

In praktijk is het knap lastig om medewerkers zelf foto’s te laten maken van afgeronde projecten. Zijn ze mooi genoeg? Vergeten ze het elke keer? Gebeurt er uiteindelijk ook echt iets met de foto’s? Zomaar wat vragen die wij vaak tegenkomen en eenvoudig op te lossen zijn waardoor jij fors kunt besparen op je fotografie budget. Benieuwd? Lees hier de guidelines die niemand weet.

Afbeelding
  1. Maak een bewuste keuze om zelfgemaakte foto’s actief te gaan gebruiken in je marketing: Hoe passen smartphone foto’s, gemaakt door medewerkers, binnen het beeld dat je als bedrijf wilt uitstralen. Foto’s zijn met een smartphone snel gemaakt, maar zijn ze goed genoeg en doen ze uiteindelijk geen afbreuk aan je zorgvuldig opgebouwde imago. Misschien kunnen ze je imago juist wel versterken, tel uit je winst! En dat is helemaal gratis!
  2. Maak iemand verantwoordelijk: Als je de bewuste keuze hebt gemaakt om actief met medewerkers foto’s te verzamelen, is het belangrijk dat iemand hiervoor verantwoordelijk is. Die persoon verzamelt, beoordeelt en zet de foto’s klaar om te gebruiken. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat mooie foto’s verloren gaan of bijzondere locaties niet eens worden gefotografeerd.
  3. Geef medewerkers instructies: Niet iedereen maakt zonder de juiste instructie de mooiste foto’s met een smartphone. Het is niet moeilijk, als je maar net even een paar tips weet. Training zorgt niet alleen voor mooie foto’s, het stimuleert ook dat de foto’s gemaakt worden zonder dat je er om moeten blijven vragen. Met de Looqify tips maakt iedereen straks mooie foto’s. Foto’s die jij als organisatie goed kunt gebruiken als referentie-materiaal, gewoon gemaakt door medewerkers op locatie. Dat is pas slim werken en besparen!
  4. Geef medewerkers de tools die nodig zijn: Een smartphone heb je nodig, maar die heeft iedereen wel. Om efficiënt foto’s op locatie te verzamelen, is het belangrijk dat alle foto’s structureel op een centrale plek worden geüpload en bewaard. Zo zorg je er ook voor dat foto’s gescheiden zijn van privé foto’s en op elk device en vanaf elke locatie voor iedereen beschikbaar zijn. Nooit meer foto’s die zoekraken in een vluchtig aangemaakte Whats-app groep, hopeloos scrollend opzoek naar die ene foto. Het enige dat je nodig hebt is een Looqify-account. Medewerkers op locatie hoeven alleen maar een foto te maken als het werk klaar is. Die uploaden ze met de Looqify-app in een persoonlijke account waar alle foto’s van alle medewerkers samenkomen. Klaar voor gebruik
  5. Bepaal een target of doelstelling: Targets of doelstellingen zijn een must voor elke onderneming. Hoeveel en welke projectfoto’s wil je dagelijks ontvangen? Maak het onderdeel van bijvoorbeeld je oplever document.

Bekijk voorbeelden op: https://looqify.com/smartphone-fotografie


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus