Looqify
Looqify

Foto's zeggen meer dan...

Bouwnu.nl is dé vergelijkingssite in de woningbouw. Hier zoeken consumenten naar een geschikte bouwer bij hen in de buurt, ze vinden de juiste match én ze beoordelen vervolgens hun aannemer op de geleverde prestaties. Alle leden van Bouwend Nederland die werkzaam zijn in de woningbouw en verbouw, staan op bouwnu.nl.

Bouwnu.nl vindt dat consumenten het recht hebben om te zien wat je kan en mag verwachten van de aannemer die hun droomhuis realiseert. De reviews op bouwnu.nl bieden daarin transparantie. Dat geldt ook voor hoe de bedrijven zich kunnen presenteren op het platform, bijvoorbeeld door middel van foto’s van afgeronde bouwprojecten. Om dat nog meer te stimuleren start bouwnu.nl met Looqify.

Afbeelding

Looqify helpt bouwbedrijven aangesloten bij bouwnu.nl om foto's te maken van het werk

Bouwbedrijven die zich presenteren op bouwnu.nl, kunnen de Looqify app gebruiken om zelf foto's te maken van hun werk en gerealiseerde projecten. De foto's komen niet alleen direct op de website en social media van het bouwbedrijf terecht, maar zijn ook zichtbaar op hun profiel op bouwnu.nl. Dat vergroot met één druk op de knop het bereik van de foto’s en dus ook van het werk van de aannemers.

De eerste bedrijven op bouwnu.nl gaan hier nu mee aan de slag. De verdere uitrol is in ontwikkeling.


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus