Looqify
Looqify

Kroon Kozijn: onze vestigingen willen foto's van geplaatste kozijnen

Kroon Kozijn start met Looqify

Kroon Kozijn plaatst kozijnen door het hele land via verschillende vestigingen. Echter ontbreekt het altijd aan tijd om goede foto's te maken van geplaatste kozijnen. En dat is zonde. Dagelijks realiseren zij mooie projecten om trots op te zijn.

Afbeelding

Met Looqify hebben al onze vestingen nu een tool om foto content te verzamelen

De foto's worden soms door de installateurs gemaakt met een smartphone. Voor sommige projecten wil je echter een professionele fotograaf inschakelen. Ook dat kan eenvoudig via de Looqify app. Je geeft het adres door en een korte omschrijving van de foto's. Looqify regelt daarna alles. Zodra de foto's klaar zijn ontvang je een seintje. De foto's worden met een koppeling direct op de website zichtbaar. Zo kan Kroon Kozijn altijd het actuele werk laten zien. En dat is belangrijk, want de website is toch het eerste waar mensen kijken.

Foto's zichtbaar in Google

Elke foto krijgt een goede titel en omschrijving, zodat deze vindbaar worden in Google Afbeeldingen, want daar zoeken mensen tegenwoordig. Op deze manier wordt Kroon Kozijn vaker gevonden in Google Afbeeldingen door mensen die gericht naar een type kozijn op zoek zijn.


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus