Looqify
Looqify

Plameco spanplafonds: Het was altijd lastig om fotografen door heel Nederland te zoeken

Plameco spanplafonds start met Looqify

Plameco heeft vestigingen door heel Nederland (en Belgiƫ en Duitsland). Overal worden spanplafonds geplaatst. Een fotograaf moet je al snel door heel Nederland sturen. Met Looqify kan Plameco door heel Nederland eenvoudig fotoshoots inplannen.

Afbeelding

Een professionele fotograaf door heel Nederland

Een fotograaf door het hele land sturen, wordt al snel duur en kost veel tijd. Ook is er geprobeerd met verschillende fotografen te werken, maar het verschil in kwaliteit van de foto's was soms te groot. Via de Looqify app kan Plameco nu eenvoudig een locatie doorgeven. Looqify maakt vervolgens de afspraak met de bewoner en draagt zorg voor foto's van een professionele fotograaf tegen een consistente kwaliteit. Plameco krijgt een seintje als de foto's klaar staan voor gebruik.

Foto's voor op website Plameco

De foto's plaatst Plameco zelf op de website van Plameco. De uitstraling van het fotomateriaal moet professioneel en hoogwaardig zijn, passend bij de uitstraling van het bedrijf. Bezoekers krijgen zo de beste indruk van Plameco en een goed beeld hoe de spanplafonds in de eigen woonsituatie een mooi oplossing kunnen zijn.


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus