Looqify
Looqify

Ramenfabriek Op 't Hoog: het verzamelen van foto's was vroeger tijdrovend

Ramenfabriek Op 't Hoog start met Looqify

Een van de grootste Ramenfabriek van Nederland plaatst kozijnen door het hele land. Het liefst maakt Op 't Hoog van elk opgeleverd project foto's om op de website te tonen. Goede foto's worden steeds belangrijker, maar in de praktijk is het moeilijk te organiseren. Het kost teveel tijd en is lastig te organiseren.

​​​​​​​

Afbeelding

Op drie manieren foto's via Looqify app

Met de Looqify app, kan Ramenfabriek Op 't Hoog op drie eenvoudige manieren foto's van geplaatste kozijnen verzamelen. Middels een koppeling worden de foto's direct op de website zichtbaar. Met de Looqify app kunnen monteurs ter plaatse foto's maken na plaatsing van kozijnen. Alle foto's komen op die manier op een centrale plek binnen. Daarnaast kunnen foto's aan klanten gevraagd worden door ze een e-mail uitnodiging te sturen. De klant kan eenvoudig met de smartphone een foto maken en uploaden. Daarnaast kan Ramenfabriek Op 't Hoog ook een professionele fotograaf inplannen voor de projecten waar dit nodig is. Het invoeren van de locatie is voldoende. Looqify maakt een afspraak voor de fotograaf. Als de foto's klaar zijn, ontvangt Ramenfabriek Op 't Hoog een seintje.

Foto's automatisch op de website

Middels een koppeling worden de verzamelde foto's direct zichtbaar op de website. Zo staan er altijd actuele foto's op de website.

Foto's goed voor Google Afbeeldingen

Door steeds nieuwe foto's op de website te plaatsen, versterkt de positie in Google. In Google afbeeldingen wordt steeds vaker gezocht op fotovoorbeelden. Daar moet je tussen staan om de juiste mensen naar je website te trekken.


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus