Looqify
Looqify

Shop Social met echte beelden - de klant als inspiratiebron

De klant als inspiratiebron is niet nieuw. Denk aan al feedback systemen die ervoor zorgen dat klanten tips en verbetering door kunnen geven aan bedrijven. Maar het kan nog een stap verder. Tegenwoordig willen mensen echte beelden zien van de producten die ze gaan kopen. Wanneer ze die niet op je website of webshop kunnen vinden, gaan ze op zoek in social media. En daarom wordt het de komende jaren belangrijk om echt beeldmateriaal te verzamelen van klanten. Elk bedrijf beschikt over mooie productfoto’s. Maar deze productfotografie zorgt dat een product er soms 'fantastischer' uitziet dan het in werkelijkheid is. Het is van belang om je website of webshop te verrijken met echte foto’s van klanten. Die transparantie willen mensen zien. Het bezoekers op je website of webshop en zorgt voor hogere conversie.

Voorbeelden

Webshop: deze webshop verkoopt bikini’s en heeft op basis van foto’s van klanten een ‘social shop’ ingericht. Klanten die een bikini hebben gekocht zijn nu DE inspiratiebron geworden. Echte beelden van echte mensen. Met ene klik zit je op de pagina om het product te kopen.

Afbeelding

Born: https://www.brazilianbikinishop.com/nl/shopsocially.html

Reizigersfoto’s: TUI voegt op dit moment foto’s van reizigers toe aan de bestaande producten en dat werkt. Men blijft langer op de website en de conversie is met 12% gestegen.

Afbeelding

Bron: https://www.emerce.nl/achtergrond/tui-minder-reclamebureau-denken-focus-klantbetrokkenheid

Het Looqify Photo Management System (PMS) biedt een "Plug en Play" SaaS technologie die het mogelijk maakt voor bedrijven om digitale foto's aan de hand van een centraal en veilig platform te verzamelen, op te slaan, te beheren, organiseren en te delen. Dit zorgt ervoor dat jouw foto's direct online komen, op de mooiste manieren, in social shops, shoppable, branded en SEO geoptimaliseerd.


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus