Looqify
Looqify

TrapDirect: foto's van onze trappen schieten er vaak bij in

TrapDirect start met Looqify

In gesprek met TrapDirect werd al snel duidelijk dat foto's van opgeleverde trappen erg belangrijk zijn. Alleen blijft het in de praktijk lastig en tijdrovend om foto's te verzamelen.

​​​​​​​

Afbeelding

Na oplevering van een trap wil je daar het liefst foto's van maken voor op de website. Maar in de praktijk blijft dat nu juist liggen. De gele Post-it's op het bureau zijn hier het levende bewijs van. "Eigenlijk zouden we deze klant nog moeten bellen om foto's te maken, maar het is inmiddels al weer te lang geleden."

Eenvoudig een professionele fotograaf inplannen

Met de Looqify app, kan TrapDirect een fotograaf eenvoudig inplannen via de smartphone. Ze hoeven alleen het adres en een omschrijving van de type foto's in te geven. Looqify maakt een afspraak met de bewoners en zorgt dat een professionele fotograaf langs gaat om foto's te maken. Dit kan op elk adres in Nederland. TrapDirect krijgt een seintje als de foto's klaar zijn en kan deze met een paar klikken in de juiste "etalage" indelen. Op dat moment staan de foto's ook direct op de website van TrapDirect. Er hoeven dus geen foto's apart via de website worden geupload. Al met al scheelt dit TrapDirect veel tijd, maar bovenal wordt de website nu gevuld met actuele foto's.

Foto's goed voor Google

Door steeds nieuwe foto's op de website te plaatsen, versterkt de positie in Google. In Google afbeeldingen wordt steeds vaker gezocht op fotovoorbeelden. Zo trek je de juiste mensen naar je website.


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus