Looqify
Looqify

FAQ - Veel gestelde vragen

Wat is Looqify?

  • Met Looqify verzamel, beheer, organiseer en publiceer je eenvoudig foto’s. Door je website of webshop te verrijken met bijvoorbeeld klantfoto’s, laat je zien hoe jouw producten, diensten of projecten bij echte klanten in gebruik zijn. Dit is een onmisbare aanvulling op de professionele (standaard/stock) foto's van leveranciers of fabrikanten die iedereen gebruikt. De foto’s staan op een centrale en veilige plek en worden dagelijks gebackuped. De ‘Plug en Play’ SaaS technologie van Looqify zorgt ervoor dat alles eenvoudig gaat. Middels de Looqify app en de koppeling op jouw website, wordt het maken en publiceren van klantfoto’s kinderspel.

Hoe komen de foto’s op mijn website of webshop?

De foto’s kun je op verschillende manieren op je website of in je webshop plaatsen.

  1. De eenvoudigste manier is om de foto’s 'in te sluiten' (embedden) via een iFrame. Je kopieert jouw iFrame code en plaatst die op je eigen pagina en je foto’s worden zichtbaar. Je programmeur kan dit eenvoudig en snel doen. Of je doet het zelf, als je een beetje handig bent. Deze manier van plaatsen heeft ook andere voordelen: je website wordt niet vertraagd en elke verandering in foto’s of de foto volgorde wordt real-time op je website weergeven. Je kunt de foto's als een fotogrid tonen (www.deseizoenen.nl/projecten). Of als een flipbook tonen.
  2. Looqify beschikt ook over widgets die je op je website kunt plaatsten. Je plaatst in dat geval ook een iFrame code op je eigen website. Wanneer je bezoeker hier op klikt, komen ze op op jouw Looqify landingspagina met alle foto's.
  3. API: Looqify beschikt ook over een API die uitgelezen kan worden door je programmeur. Daarna kun je de foto’s automatisch op je eigen website inladen op de manier die jij wilt.

Wordt de vindbaarheid van mijn website of webhop verbeterd door het insluiten/embedden van foto’s?

  • In Google Afbeeldingen worden de foto’s gekoppeld aan jouw website url. Hieronder zie je een voorbeeld wanneer gezocht wordt op “Daktuin Rotterdam”. Hoewel de foto dus vanuit Looqify wordt gegeneerd, verwijst Google naar de url waar de foto’s zijn ingesloten (jouw url dus), zodat jouw website gevonden wordt.
Afbeelding
  • Daarnaast zorgt jouw persoonlijke landingspagina op Looqify (SEO geoptimaliseerd) voor extra bezoekers naar jouw website: Een voorbeeld is deze landingspagina: https://looqify.com/professionals/aardoom-hoveniers-1) vanuit deze pagina kan men alleen maar naar jouw website doorklikken.

Wat betekent de term 'shoppable'?

Je kunt ook bij elke foto een shop link invoeren. Dit is bijvoorbeeld de link van de webpagina waar iemand het product kan kopen, een pagina met meer informatie of een pagina waar men een offerte kan aanvragen. Met een klik is de bezoeker waar hij wil zijn. Dat zorgt voor meer gemak, want de bezoeker hoeft minder te zoeken om iets te kopen, contact op te nemen of een offerte aan te vragen.

Wie is eigenaar van de foto’s? Bij wie liggen de rechten?

  • Jij bent  zelf eigenaar van de foto’s. Je hebt de foto’s immers zelf gemaakt en ze blijven uiteraard ook van jou. Je kunt de foto’s altijd downloaden en opslaan, mocht je ooit willen stoppen met Looqify. Wanneer je foto’s aan klanten uploaden via de Secure Smart Upload Link, gaan zij altijd akkoord met de privacy voorwaarden. Dit zorgt ervoor dat jij de foto gewoon kunt gebruiken en je niet druk hoeft te maken om de rechten van de foto's.

Is Looqify een advertentie platform?

  • Looqify is geen advertentie platform zoals Facebook en andere social media. Looqify verzamelt geen gegevens of dataprofielen zoals Facebook en andere social media of Youtube doen om daar vervolgens met advertenties geld aan te verdienen.

Heb je een andere vraag? Laat het ons weten! info@looqify.com


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus