Looqify
Looqify

Foto Jaarboek: inspiratie voor in de showroom

Hardcopy inspiratie jaarboek

Alle projecten kunnen gebundeld worden in een hardcopy inspiratie jaarboek. Een boek dat kwaliteit uitstraalt en zo ook voelt. Voorzien van  de mooiste foto's van jouw projecten. Hoe mooi is dat? Daarmee maak jij het verschil in de showroom en geef je verkoop adviseurs een krachtig middel om impact te maken.

Afbeelding

Jouw portfolio jaarboek maken we op echt fotopapier. Dat wil zeggen dat we jouw album niet printen met een digitale drukpers, maar belichten op fotochemisch papier. Dit levert de meeste heldere en levendige kleuren op. Digitale drukpersen hebben namelijk een veel kleiner kleurenspectrum dan foto’s waardoor jouw foto’s doffer en donkerder worden. Drukwerk kenmerkt zich bovendien door fijne rastervorming in de beelden.

Afbeelding

Echt fotopapier kenmerkt zicht door een breed kleurbereik, sprekende kleuren en perfect scherpe foto’s zonder rasters waardoor jouw fotoboek adembenemend wordt waar kwaliteit de boventoon vormt. De pagina's zijn extra dik, zodat je de kwaliteit ook echt voelt. In geen geval vergelijkbaar met albums van Albelli, Kruidvat of Hema.

Afbeelding

Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus