Looqify
Looqify

Over Looqify: het ontstaan

Afbeelding
Afbeelding

2018

Met tien jaar ervaring in ondernemen, startten Jeroen van Opbergen en Lasse Bourgonje in 2018 het bedrijf Looqify. Beide ondernemers hebben de reviewsystemen Klantenvertellen.nl en Kiyoh.nl de afgelopen jaren letterlijk van de zolderkamer tot marktleider laten groeien. In 2018 starten zij met Looqify. Uit de eerste gesprekken met ondernemers raakten zij zo enthousiast en wisten zij een ding zeker: met deze dienst gaan we veel bedrijven gelukkig maken!

Het idee

Het idee ontstond tijdens de verbouwing van Jeroen. De kozijnen leverancier, de keukenzetter, vloerenlegger en anderen. Ze vroegen allemaal of ze een foto mochten maken voor op hun eigen website. Maar toen het huis klaar was, kwam echter niemand opdagen…

Het probleem

Ondernemers hebben het namelijk te druk om een fotograaf te regelen, te briefen en een foto afspraak te maken. Wanneer je de foto zelf maakt of je klant laat maken, moet die vaak ook nog bewerkt worden. Vervolgens moet je de foto nog op je website en/of sociale media krijgen. Dit hele proces kost te veel tijd en leidt te veel af van de dagelijkse business waarin ondernemers het druk genoeg hebben met klanten.

Maar het is juist belangrijk om je product te laten zien. Beelden worden sneller en beter door mensen opgenomen dan bijvoorbeeld tekst of uitleg. Er zijn niet voor niets zoveel etalages en fysieke showrooms. En als je geen showroom hebt, kun je via Pinterest en Instagram inspiratie bieden. Ook zoeken consumenten tegenwoordig via Google afbeeldingen. Maar dan moet je wel beeldmateriaal hebben. En juist dat ontbreekt bij veel bedrijven.

Looqify helpt

Ondernemers gebruiken nu vaak beeldmateriaal van de fabrikant, want dat is voor handen. Maar consumenten willen echte, authentieke foto’s zien van de  projecten die een bedrijf heeft gerealiseerd. Daarmee krijg je het beste reële beeld: 8 op de 10 millenniums geven de voorkeur aan een authentiek beeld (zoals een project in het echt eruit ziet) i.p.v. een gestylde foto.


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus