Looqify
Looqify

Partners

Looqify werkt met (online) marketingsbureaus samen. Deze bureaus zijn overtuigd van de goede samenwerking met Looqify. Ben jij een (online) marketing/reclamebureau en heb je regelmatig goede professionele foto content nodig voor opdrachtgevers? Foto's die jij voor je opdrachtgever op social media plaats, in blogs of advertenties verwerkt, of gebruikt om de website van jouw opdrachtgever actueel te houden? Lees dan verder!

Het "content" probleem

Online bureaus lopen elke dag tegen het "content" probleem aan. De nieuwe website wordt vernieuwd of aangepast voor de opdrachtgever, maar dan begint het wachten op teksten en goede foto's. Bedrijven hebben hier structureel geen tijd voor en dit werkt vertragend in de oplevering van bijvoorbeeld websites die uit pure noodzaak worden voorzien van stockfoto's.

Waarom?

Fotomateriaal is binnen bedrijven vaak een ondergeschoven kindje (tijdrovend en gedoe), terwijl je wel elke dag mooie projecten levert waar je trots op bent. En juist die projecten willen je toekomstige klanten zien: 80% geeft de voorkeur aan foto's van jouw projecten in plaats van de perfect gestylde plaatjes van de leverancier die je concurrent ook gebruikt.

Hoe?

Looqify werkt anders dan een traditionele fotograaf. Je geeft alleen een locatie door en wij doen de rest. Elke locatie in Nederland en België is mogelijk. Binnen 3 werkdagen ontvang jij de mooiste foto's die je kunt gebruiken voor op je website, blogs, in social media of advertenties. Kortom, wij maken fotografie eenvoudig.

Met de tools en apps die Looqify ook biedt kunnen medewerkers op locatie of klanten op afstand eenvoudig foto’s toevoegen. Die staan nu op één centrale plek, gescheiden van je privé foto’s en niet meer verspreid over verschillende apparaten. Uiteraard gebruik je de mooiste foto’s ter aanvulling op de professionele foto's.

Contact ons

Ben jij een (online) marketing/reclamebureau en heb je regelmatig goede professionele foto content nodig voor opdrachtgevers? Vraag dan naar onze partner mogelijkheden. Bel 0161-25 300 of e-mail: info@looqify.com.


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus