Looqify

SmartDesign Keukenstudio

next125 keukens


Zwarte marmeren keuken

Zwarte marmeren keuken

Pure luxe. Dat straalt deze schitterende next125 keuken uit. De uitvoering NX960 is voorzien van een keramiek marmer nero imitatie gecombineerd met notenhout. De wevende kastelementen met verlichting geven deze keuken een stijlvolle uitstraling. Een keuken voor mensen die genieten en houden van iets bijzonders.

Grijze marmeren keuken

Grijze marmeren keuken

Strak, stoer en een lust voor het oog. Deze keramiek marmeren grigio next125 keuken past perfect in een thuis met een industrieel interieur. Een echt statement wordt gemaakt met deze next125 keuken. De 'hangende tuin' maakt de keuken vriendelijk en biedt gemak voor de thuiskok.

Onyxzwarte fenix keuken

Onyxzwarte fenix keuken

Bent u op zoek naar een bijzondere zwarte keuken? Bekijk dan de NX870 lijn van next125. Deze onyxzwarte fenix uitvoering heeft een softmatte finish en krijgt die warme uitstraling met dank aan de lariks gerookte en geborstelde kasten. Dit is ook teruggebracht in het onderstel van de kooktafel. Met name door de kooktafel haalt u een statement in huis waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Softmatte Fenix Mokkabruine Keuken

Softmatte Fenix Mokkabruine Keuken

Haal buiten naar binnen met deze natuurlijk ogende keuken. Door de softmatte Fenix kasten, uitgevoerd in mokkakleur, in combinatie met het notenhout haalt u de natuur in huis. Deze keuken kan met recht een woonkeuken worden genoemd. Het ruimtelijke element staat een brug tussen koken en eten. De greeploze laden stralen rust uit en de handige indeling zorgt voor een strak georganiseerde keuken.

Zwarte keuken gecombineerd met robijnrood

Zwarte keuken gecombineerd met robijnrood

Wilt u iets bijzonders, iets anders? Dan is de next125 NX620 misschien iets voor u. Uitgevoerd in zwart geborsteld dennenhout gecombineerd met een satijn robijnrood kookeiland. De afscheiding van de kastenwand kan dienen als roomdivider en is ideaal voor opbergruimte.

Licht houten keuken

Licht houten keuken

Deze dennen houten keuken gecombineerd met solid kristalwit kookeiland brengt licht in huis. Een bijzondere en gezellige charme haalt u in huis met deze keuken. De keuken is eenvoudig en heeft een rustgevende invloed.

Agaatgrijze keuken

Agaatgrijze keuken

Clean, stijlvol en modern. Deze agaatgrijze fluweelmatte keuken van next125 gecombineerd met licht marmer. Een compacte keuken met veel opbergruimte. Verrassend element is de houten ladenkast die de keuken gelijk luchtig maakt. Het paneelsysteem in de achterwand maakt het mogelijk om uw favoriete kookgerei direct bij de hand te hebben.

next125 NX870 Keuken

next125 NX870 Keuken

Prachtige design keuken van next125. Het zwart wordt mooi verwerkt met de warme houten kasten. Dit loopt overigens ook door in het onderstel van de kooktafel.

Saffraangele next125 keuken

Saffraangele next125 keuken

Een bijzondere en gewaagde keuken, de saffraangele next125 keuken. Het strakke design met mooi lijnenspel maakt deze keuken tot een waar design pronkstuk in uw interieur. Een verhoogde bar waar u zich met vrienden en familie kunt vermaken tot het eten gereed is.


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus