Looqify
Looqify

Resellers

Looqify heeft met veel online marketingsbureaus een samenwerking of partnerships. Deze bureaus zijn overtuigd van de goede werking van het Looqify Photo Management System.

Foto's zijn onmisbaar op je website en worden alleen maar belangrijker. Door je website of webshop te verrijken met bijvoorbeeld klantfoto’s, laat je zien hoe jouw producten, diensten of projecten bij echte klanten in gebruik zijn. Dit is een onmisbare aanvulling op de professionele (standaard/stock) foto's van leveranciers of fabrikanten die iedereen gebruikt. 80% van de consumenten geeft de voorkeur aan klantfoto's. Inspiratie met klantfoto's leidt ook echt tot meer conversie en verkoop.

Looqify biedt een "Plug en Play" SaaS technologie die het mogelijk maakt voor bedrijven om digitale foto's aan de hand van een centraal en veilig platform te verzamelen, op te slaan, te beheren, organiseren en te delen. Dit zorgt ervoor dat jouw foto's direct online komen, op de mooiste manieren, shoppable, branded en SEO geoptimaliseerd.

Looqify helpt klanten op weg met goede support en uitleg van de Looqify app. Hiermee zijn bedrijven in staat om snel en eenvoudig de foto's op de juiste manier in te zetten.

Voor webshops en MKB-bedrijven

Looqify werkt o.a. voor webshops, reisbureaus, woonwinkels, hoveniers, trapleveranciers, kozijnleveranciers, schilders, binnenhuisarchitecten, keukenwinkels, aannemers, signing bedrijven, drukwerk bedrijven en meer.

Online marketingbureaus, webbouwers, SEO bureaus, SEA bureaus, contentbureaus e.a.: neem vrijblijvend contact op

Ben jij een online marketing bureau? Neem dan contact met ons op om ook een reseller te worden. Bel 0161-25 300 of e-mail naar info@looqify.com. Wij informeren je graag over de mogelijkheden die wij voor resellers bieden.


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus