Looqify
Looqify

Resellers

Looqify werkt met veel online marketingsbureaus samen. Deze bureaus zijn overtuigd van de goede samenwerking met Looqify.

Het "content" probleem

Online bureaus lopen elke dag tegen het "content" probleem aan. De nieuwe website wordt vernieuwd of aangepast voor de opdrachtgever, maar dan begint het wachten op teksten en foto's. Bedrijven hebben hier structureel geen tijd voor en dit werkt vertragend in de oplevering van bijvoorbeeld websites.

Waarom?

Fotomateriaal is binnen bedrijven vaak een ondergeschoven kindje (tijdrovend en gedoe), terwijl bedrijven wel elke dag mooie projecten opleveren waar ze trots op zijn. En dat is zonde, want 80% van de mensen wil liever alle opgeleverde projecten op de website zien en niet de standaard productfoto's of de perfect gestylde plaatjes van de leverancier (die concurrenten ook gebruiken).

Hoe?

Met de tools en apps die Looqify biedt kunnen medewerkers op locatie of klanten op afstand eenvoudig foto’s toevoegen. Die staan nu op één centrale plek, gescheiden van privé foto’s en niet meer verspreid over verschillende apparaten. Uiteraard gebruik je de mooiste foto’s op je website.

Afbeelding

Bijzondere projecten moeten professioneel in beeld worden gebracht. Daarin maken wij het verschil. Wij zijn namelijk geen traditionele fotograaf, want wij nemen alles uit handen. Bedrijven hoeven alleen de locatie door te geven en ontvangen een seintje als de foto’s klaar zijn.

De mooiste foto’s zet je vervolgens met een klik op je website, voorzien van je logo, in voor -en na situaties, met shoplink, via een inspiratieboek en foto grids.

Contact ons

Bel 0161-25 300 of e-mail: info@looqify.com


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus