Looqify
Looqify

Smartphone foto's

Medewerkers op locatie kunnen zelf mooie foto's maken van projecten. Zo kun je besparen op je marketingkosten en verzamel je mooie foto's van al je projecten als aanvulling op je professionele fotografie en UGC.

Afbeelding

Medewerkers en teams kunnen met de Looqify app en tips op locatie zelf foto's maken. De foto's worden eenvoudig ge-upload met de Looqify app. Nu worden de zakelijke foto's gescheiden van de privĂ© foto's. Met onze concrete tips maken jij en je collega's voortaan de mooiste foto's met je telefoon. STOP! Doe niet zomaar iets "Je bent zo goed als je slechtste foto" Onprofessionele beelden die professioneel worden ingezet doen afbreuk aan je merk!

Afbeelding

In je Looqify dashboard worden alle foto's van je collega's overzichtelijk weergegeven. Alle foto's op 1 centrale plek. Hier beoordeel je de foto's die je kunt gebruiken.

Afbeelding

De door jou goedgekeurde foto's laat je natuurlijk ook zien op je website, Social media en/of narrowcasting screens. Wij helpen je op weg met onze Plug & Play foto gallery of API.

Impressie

Bekijk hier voorbeelden van klanten die zelf foto's maken met smartphone's en organiseren via Looqify

Belisol: ook de montage teams maken zelf foto's

Belisol is in Nederland met bijna 20 vestigingen een van de grotere kozijnen leveranciers en leveren door het hele land. Zij gebruiken Looqify voor alle fotografie. Van de mooiste en bijzondere projecten worden professionele foto's gemaakt. Deze worden gebundeld voor een inspiratieboek voor in alle showrooms. Klanten kunnen zelf foto's insturen en montage teams maken ook foto's als de nieuwe kozijnen zijn geplaatst. Hierdoor ontstaat een grote stroom van fotomateriaal die Belisol in al haar marketinguitingen kan gebruiken.

Afbeelding

Diepeveen Keukens: zelf foto's maken bij oplevering

Diepeveen Keukens en Badkamers maakt bij de oplevering zelf foto's van de keuken of badkamer. Alle foto's worden direct gepubliceerd op de website via de Looqify Plug en Play foto gallery. Hierbij wordt automatisch ook het watermerk van Diepeveen Keukens op de foto geplaatst, zonder dat ze hier iets voor hoeven te doen.

Afbeelding

Upstairs traprenovatie: foto's via montage medewerkers voor social media

Upstairs Traprenovatie heeft tientallen montage teams door het hele land rijden. Elk montage team is inmiddels uitgerust met de Looqify app. Wanneer de monteur aankomt maken ze een foto van de oude trap. Als de trap gerenoveerd is een foto van de nieuwe trap. Alle foto's worden in de Looqify app verzameld, zodat de centrale marketing afdeling alle foto's centraal ziet binnenkomen in het Looqify dashboard. De mooiste foto's worden gebruikt om social media, o.a. Pinterest, te vullen. Elke maand worden er 100+ foto's gemaakt, gewoon door eigen medewerkers!

Afbeelding

Hubo en Multimate: 220 vestigingen maken zelf foto's

#Hubo helpt: onder deze slogan helpen Hubo's en Multimate's in Nederland mensen met een klus. Een vloer leggen, een maatwerk kast installeren, een deur plaatsen, raamdecoratie of een zonnescherm ophangen. Hubo en Multimate kunnen je hierbij helpen. De montageteams zijn uitgerust met de Looqify app op de telefoon en kunnen meteen foto's maken wanneer de klus gerealiseerd is. Via de API kunnen de mooiste foto's op de website van de Hubo of Multimate vestiging worden geplaatst op de pagina 'ons werk'. Zo kan elke vestiging zijn werk en projecten laten zien. Werk waar men trots op is. Stuk voor stuk voorbeelden voor andere klanten die in de showroom of online inspiratie zoeken. Dit brengt een stroom van foto content op gang, waarmee de Hubo haar positie in Google afbeelding versterkt.

Afbeelding

Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus