Looqify
Looqify

User Generated Content (UGC)

Laat je klanten mooie foto's maken. Met UGC kun je authenticiteit bevorderen, vertrouwen creƫren en aankoopbeslissingen stimuleren. Een foto van een klant is sociaal bewijs.

Afbeelding

Met de Looqify Secure Upload link kun je eenvoudig foto's aan klanten vragen en de gebruiksrechten daarop verkrijgen. Binnen no-time verzamel je unieke authentieke foto's van klanten.

Afbeelding

In je Looqify dashboard worden alle ontvangen foto's overzichtelijk weergegeven. Daar beoordeel jij de foto's die je kunt gebruiken.

Afbeelding

De door jou goedgekeurde foto's laat je natuurlijk ook zien op je website, Social media en/of narrowcasting screens. Wij helpen je op weg met onze Plug & Play foto gallery of API.

Impressie

Laat je inspireren door bedrijven die foto's van klanten verzamelen.

AZ Barbecue: User Generated Content

AZ Barbecue verzorgt BBQ door heel Nederland. In mei startte ze met de fotowedstrijd. Klanten mochten een mooie foto insturen om een leuke prijs te winnen. Het resultaat was verbluffend! In sommige maanden stuurden 200+ klanten een foto in. Super leuke beelden die extra beleving aan de website toevoegen. Met deze gezellige plaatjes rondom de BBQ wil je toch meteen een BBQ bestellen! Met de Looqify Plug & Play foto gallery werden de foto's direct na goedkeuring op de website geplaatst tijdens de fotowedstrijd.

Afbeelding

AVH Outdoor tuinmeubelen: fotowedstrijd onder klanten

AVH Outdoor levert tuinmeubels en startte in het voorjaar met de fotowedstrijd actie. Iedereen die een leuke foto van hun aankoop instuurt, maakt kans om het hele aankoopbedrag terug te winnen. Een geweldige actie die in de zomerse maanden bijna 500 foto's opleverden! Via de Looqify Plug & Play foto gallery worden foto's na goedkeuring direct op de website geplaatst. En nu heeft AVH outdoor geweldige foto's op de plank liggen om bijvoorbeeld te delen in social media. De webshop bestond vooral uit productfoto's, die nu verrijkt kan worden met foto's van tuinmeubels in echte (real live) settings bij klanten thuis. Dat is pas toegevoegde waarde!

Afbeelding

Snowtime: foto's klanten Dutchweek Val Thorens

Al jaren organiseert Snowtime Travel de Dutchweek in Valthorens. Een ski & snowboard week vol gezelligheid voor jong en oud. Dit jaar hebben zij voor het eerst aan de klanten en deelnemers foto's gevraagd via de Looqify Upload link. Het resultaat mag er zijn! Schitterende sfeerbeelden van blije en enthousiaste mensen die hebben genoten van de Dutchweek. Stuk voor stuk foto's die de beleving van deze week perfect weergeven, de website verrijken en conversie verhogen.

Afbeelding

Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus